Ђуровић: Позив грађанима Србије да заједно оборимо рекорд и будемо бољи од 2019.

Вријеме читања 2 минута

“Разлог да дођете у Црну Гору има пуно: Ада Бојана, Будва, Котор, Бока, Проклетије, Колашин, Дурмитор. Разлог да дођете у Црну Гору је сама Црна Гора. Добродошли”, закључио је Ђуровић

Ову прилику користим да вас, све грађанке и грађане Србије позовем да ви нама помогнете и позивам вас да заједно оборимо рекорд и будемо бољи од 2019, казао је министар економског развоја и туризма Горан Ђуровић на отварању фестивала “Манифест” у Београду.

“Ја сам овдје да искажем своје двоструко задовољство и један позив. Веома сам задовољан што након двије године ковид-а овај фестивал се враћа у пуном сјају и на новој локацији”, казао је Ђуровић у обраћању.

Сигуран сам, поручује министар, да неће само наставити ову досадашњу традицију, “већ да ће из године у годину бити и све бољи”.

“Друго моје задовољство лежи у чињеници да је Црна Гора партнер од првог фестивала Манифест и сигуран сам да ћемо у наредном периоду и у наредним годинама бити дио Манифеста и презентовати туристичку понуду Црне Горе”, нагласио је Ђуровић.

Како је рекла директорица НТО Србије, констатује министар, “мислим да ми сада сви негдје такмичимо за 2019. годину”.

“Ја бих желио све, из Црне Горе да позовем да помогнемо Србији да дођу и да допринесу да 2022. буде 2019. Али ову прилику користим да вас, све грађанке и грађане Србије позовем да ви нама помогнете и позивам вас да заједно оборимо рекорд и будемо бољи од 2019”, истакао је Ђуровић.

У овом тренуткум, према његовим ријечима, “смо за три одсто бољи него 2019. године”.

“Разлог да дођете у Црну Гору има пуно: Ада Бојана, Будва, Котор, Бока, Проклетије, Колашин, Дурмитор. Разлог да дођете у Црну Гору је сама Црна Гора. Добродошли”, закључио је Ђуровић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest