ДНП Црне Горе: Изјава за јавност

ИЗЈАВА ЗА ЈАВНОСТ ЈЕЛЕНЕ КЉАЈЕВИЋ,
ПОРТПАРОЛА ДНП ЦРНЕ ГОРЕ
(9.4.2020.)
Да прва љубав заборава нема, па макар она била и политичка, јасно нам показују најновија дешавања у Луци Котор. Своју вјерност и спремност да подржи посрнули ДПС и овог пута није пропустио да покаже СДП, који чак, и у ситуацији борбе против вируса, користи прилику да искаже кајање због напуштања те вишедеценијске идиличне заједнице.
Наиме, они су јуче одржали електронску сједницу Скупштине акционара Луке Котор, и том приликом смијенили Бранка Ковачевића са мјеста извршног директора тог предузећа, а све то док се Ковачевић налазио у изолацији, која му је одређена јер је недавно присуствовао састанку заједно са инфицираним лицем.
Да је овај нељудски чин од раније планиран, говори нам и раније одржана сједница Скупштине акционара те фирме, која се догодила 16. марта, противно мјерама о забрани окупљања, на којој је на чело Одбора директора Луке Котор доведена предсједница ОО ДПС Котор, др Татјана Становичић. Иако су тада сва окупљања већ била забрањена, на одржавању ове сједнице су инсистирали актуелни градоначелник Котора, Жељко Апрцовић, и посланик и почасни предсједник СДП-а, Ранко Кривокапић. Напомињемо да они до данас нијесу сносили посљедице због свог поступања, иако се многи грађани широм државе хапсе због много безазленијег кршења мјера.
Нама је јасно, да је инсистирање о одржавању ове сједнице, било само увертира како би се данас капетан дуге пловидбе, Бранко Ковачевић, смијенио са мјеста извршног директора Луке Котор, а као ВД поставио Марко Радуловић. Али нам је такође јасно и да су бродови СДП-а поново у пристаништу ДПС-а. И да само чекају повољан тренутак како би запловили заједничким морем, јер њима вјетар у леђа може само дати стари коалициони партнер.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest