Добричанин: Е драги моји “грађани”… далеко сте ви од Европе а и Европа је далеко од вас.

Да ли данас треба нешто рећи о појединим опозиционим субјектима да их тако назовем јер људи сигурно нису. Да би човек био човек он мора да има неке моралне норме и да се не држи за рогове, као стока, већ за реч …али речи овде нема!

foto: novosti.rs

И поред УРЛИКА народа који се чуо до краја Света, а који се може представити у само једној речи: ЗАЈЕДНО… многи су, што из пустог страха, што из користољубља, потрчали да их не дај Боже народ не предухитри и не уједини.

Удружили се кусо са репатим, политички кадавери са младим и очигледно политички недовршеним миленијумцима.

Ово није политичка критика јер данас критика има трајање колико и Коељов акт …11 минута. Сви су завапили за јединством у обарању режима…пуна су им уста грађанског и ненационалистичког…и то је она Црна Гора коју они прижељкују… са једном црквом где би се молили сви верници и неверници, атеисти и агностици…не овом коју хоће ДПС да формира већ неком другом којом ће руководити неки грађански комитети. У својим прогласима на фб профилима кажу да су ови националисти који се изјашњавају ко су и шта су назадни и да са њима не можемо у Европу, ма шта то значило. Поново позивају на радничке савете и левичарске м, неокомунистичке идеје као да је 45. Као они брину о радницима, а ми остали који нисмо са њима ми бисмо раднике у руднике.

Е драги моји “грађани”… далеко сте ви од Европе а и Европа је далеко од вас. У Европу се иде са добрим предзнањем ко си и шта си…

Позивате на ненападање и дату реч о сарадњи.

Па само пре пар дана сте нас позвали на “разговоре” о заједничкој листи, а сви сте, срам вас и стид било, иза леђа већ имали договорене коалиције! Ето толико вреди ваша реч. Не вреди ни пишљива боба.

Погледајте младе грађанске активисте, али оне праве који иза себе немају никакву корист да буду тако гласни, већ то раде из најчистијег убеђења и својим примером показују пут којим треба ићи…али не…вама је ваш пут најбитнији. Тај пут је посут процентима и мандатчићима…и нема ни једног зрна жеље за безусловном победом.

А народ…е они су грађани “грађани” моји, а не ви…у народу опет већ виђено…разичарење, неверица, бес…данас они губе и оно што им месецима пружају Литије…наду у уједињење!

Позвао бих вас да још једном размислите о свему али више ни то не желим. Нисте заслужили ни презир јер презир је за непријатеља а ви то нисте.

И поред тога што, као опозиција ништа нисмо заслужили изузев једне специфичне мотке за коју наш народ има и посебан назив, позивам све праве грађане да изађи на изборе јер на тај начин постајемо одговорни за нашу будућност и будућност наше деце.

One thought on “Добричанин: Е драги моји “грађани”… далеко сте ви од Европе а и Европа је далеко од вас.

  1. Dragi doktore više sam vas cijenio dok ste radili u Hitnoj i bavili se svojim humanim poslom nego sada kao nacionalšovinističkog političara u pokušaju. Neke rane još nijesu zarasle iako ih vi pokušavate zaliječiti. Pamte generacije crnogoraca kakve su im jade vaši sljedbenici učinjeli, bilo da su bili bjelaši, bilo četnici.Ko sa djaolom tikve sadi o glavu mu se razbijaju. Narod će na kraju odlučit o budućnosti države Crne Gore, a ne vojvoda Mandić i njemu slični. I još da vam kažem doktore, slobodno se vratite na Kosovo ili u Srbiju odakle ste došli, puštite Crnu Goru i Crnogorce na mir da razvijaju svoju državu kako oni žele a ne kako bi vi manjina voljeli.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *