Добричанин: Уместо да једном коначно ућуте, погну главе и замоле за опроштај, они настављају своје прљаве политичке игре

Само се питам да ли сте свесни да је ово крај, крај ДПС мрака у Црној Гори, крај оваквих глупости којима само продубљујете поделе на којима сте владали

др Владимир Добричанин

Покушао сам да прећутим сва непочинства и глупости које је ДПС радио од 30. августа јер водећи се оно народном у победи се не понесу, а у поразу не понизи и да треба достојанствено да их испратимо на маргине политичке историје Црне Горе. Међутим, они то не дозвољавају јер свакодневно можемо сведочити низу догађаја који се само могу подвести под синоним осионости и охолости. Уместо да једном коначно ућуте, погну главе и замоле за опроштај јер су трдидесетогодишњом пљачком овај народ довели до пиједестала најсиромашнијег у Европи, они су, због изјаве Амбасадора Републике Србије Господина Владимира Божовића, у којој је Подгоричку скупштину 1918. назвао ослобођењем и народном вољом Цнеогорског народа, прогласили персоном нон грата, казао је др Владимир Добричанин, посланик владајуће коалиције За будућност Црне Горе

Само се питам да ли сте свесни да је ово крај, крај ДПС мрака у Црној Гори, крај оваквих глупости којима само продубљујете поделе на којима сте владали.

Само се питам где су сви они “поштени” чланови ДПСа који су требали да чине оно, наводно “здраво ткиво” и који би требало данас да осуде ово лудило њихових вођа? Да ли их уопште има и да ли их је уопште Икада и било?, навео је Добричанин и додао:

„У име разума, у своје лочно име и у име Уједињене Црне Горе позивам надлежне да хитно укину ову срамну одлуку јер ће се у супротном сматрати да су намерно и тенденциозно злоупотребили Црну Гору и њене грађане за своје прљаве политичке игре!

Онамо намо, за брда она…

Живела Црна Гора!

Живела братска Србија!“

8 thoughts on “Добричанин: Уместо да једном коначно ућуте, погну главе и замоле за опроштај, они настављају своје прљаве политичке игре

  1. Dovoljno je da Srbija otvori krfska dokumenta, prepisku krfske vlade i Francuza, prepisku Nikole Pašića iz Pariza sa Krfom i da svakome sve bude jasno! Zapitajte se kako je u julu 1917. Krfskom deklaracijom odlučeno da CG bude dio Srbije i da se detronizuje dinastija Petrović? Jesu li i tada znali narodnu volju? I na kraju, zašto nijesu formirani birački spiskovi pa da svi glasaju u svoje ime? Koga vi zavaravate plitkom pričom i skupštinom kakva se nije izglasavala ni u afričkim plemenima. Zbrzali ste, kako piše u mnigim depešama „da se kralj Nikola ne bi vratio u CG“. A puna su vam usta Nikole Petrovića!

  2. Gospodin Dobričanin je Srbin sa Kosova. Pobjegao je u CG. Ova država mu je sve dala. Danas pljuje po Crnogorcima! Tako nam i treba! Kad mu ne bude po volji izdaće nas kao što su Kosovo prodali i ako je „srce Srbije“!

  3. Mars i ti i svi kao ti!Uvijek ste ugrozeni,DPS ne volim,vas jos manje,nije vam dovoljno to sto zivite kao i svi drugi u CG kao gradjanskoj drzavi nego hocete da je napravite srpskom!,Znate kada ce vam poci za rukom,NIKADA!DPS je istorija a nadam se da ce im se uskoro pridruziti i srpski nacionalisti koji se spremaju da se obracunavaju sa crnogorskim narodom!

  4. U pravu ste gospodine Dobričanin, DPS je stvarno zasližio ozbiljnu kritiku pa i da se preseli u opoziciju kad je u vrijeme svoje vladavine dodjeljivao direktorska mjesta Vama i Vama sličnim kadrovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *