Донација Србије за 35 породица у Босанском Петровцу

Министар иностраних послова Србије Никола Селаковић данас је у Босанском Петровцу, заједно са Арном Гујоном, директором Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону, уручио помоћ за 35 повратничких породица у овом крају.

Фото: МСПС

Србија је овим делом још једном показала љубав и бригу за народ који живи у Босни и Херцеговини, не правећи разлику између Срба и Бошњака. Помоћ од 35 стеоних јуница добиле су и српске и бошњачке породице, а договорена је помоћ са још 27 стеоних јуница у наредна три месеца рекао је Синиша Видовић, заменик председника Уједињене Српске.

Он је нагласио да је данашња активност још један од доказа да не иде, не пролази намјера бошњачких политичара да завађају народ.

– Они једноставно немају шта друго да понуде народу, па покушавају завадити. Бошњачки политичари немају тежину да држе икакве придике Србији. За сваку је похвалу, за дубоку захвалност овај чин господина Селаковића, министра у Влади Србије, што је данас овде овако добрим поводом. Србија је лидер у региону, сваким даном дела то доказују – рекао је Видовић.

Извор: Новости

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest