Драшковић (ДФ): ДПС стручњаци ће корону прогласити за “четнички вирус”!Политбиро ДПС-а или у преводу НКТ (Национално координационо тијело) у причи о корони једино остаје доследно принципу – што је муке то је од Срба и Србије. Теза пласирана у јавност о „импортацији“ вируса са територије Србије представља наставак дукљанске дијагнозе акутног антисрпства, саопштио је Петар Драшковић, шеф Информативне службе НСД-а и функционер ДФ-а.

foto: borba.me

“Милова екипа, која се представља за објективне стручњаке, увела је специјални однос САМО према Србији, а Српска православна црква и сваки Србин у Црној Гори су им „кластер“ за себе. Дакле, то су људи по којима је Сима Сарајлија импортовао српство у Црну Гору, а „неодговорни појединци“ корону из мрске Србије.

Ових дана ми се јављају моји сународници, који су држављани Црне Горе, а бораве у Србији, бијесни и разочарани на посебан третман који имају људи који долазе из Београда, Новог Сада, Ниша јер им „стручњаци“ не признају негативан корона тест, као свима осталима од Приштине до Загреба, него морају у карантин. Тиме је црногорски режим заробио читаве породице, онемогућио студенте и раднике да се нормално врате својим кућама, све захваљујући овој неразумној дискриминацији.

Умјесто да признају себи како су лагали грађане да је Монтенегро „прва корона фри дестинација“, они настављају борбу против свега српског. Свјетску јавност нису могли слагати јер им тај статус нико није признао. Празне плаже, улице и смјештаји на приморју говоре да „свјетска туристичка метропола“ искључиво зависи од туриста из Србије и Русије против којих води мрзитељску кампању, а љубави са поборницима великоалбанског, панбошњачког и усташког пројекта.

Бајке о навалици гостију са Запада у Монтенегро су истините колико и „корона фри“ статус. Неке западне земље нити су одговарале реципрочним отварањем граница, нити су се сјетиле на прву лопту гдје је Црна Гора. Све су то последице погрешне економске и сваке друге политике коју власт Мила Ђукановића упорно спроводи.

Пуцајући Црној Гори у ноге, монтенегрински режим и његови „стручњаци“ сигурним кораком воде земљу у пропаст. Позивамо НКТ да прекине антисрпски пир и почне да се опходи према Републици Србији једнако као према осталим земљама и не лови Србе и православце као ексклузивне изворе „четничке заразе“. У сваком случају, ова ДПС клапа ће на следећим изборима бити одувана за сва времена!”, стоји у саопштењу.

Извор: борба.ме

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest