Дритан поменуо ОСТРОГ па изазвао лавину коментара на друштвеним мрежама

Foto: Tanjug

Фото: Тањуг

Током јучерашње скупштинске расправе у Црној Гори посебно се издвојила једна порука лидера коалиције „Црно на бијело“ Дритана Абазовића кога су нападали ривали јер је преговарао о Влади у Острогу.

Он је рекао да је с великим задовољством присуствовао састанку под Острогом на којем су били и митрополит Амфилохије и владика Јоаникије.

Абазовић је истакао да без обзира на то да ли је у питању Острог, Катедрала Светог Трифуна или џамија, увек ће бити спреман да разговара на сваком од тих места када је реч о доношењу важних одлука.

​- Можда сте ви навикли да се договарате у Сплендиду, Хилтону или Рамади…Ја нисам и никада нећу. Са људима, верским великодстојницима, политичарима, бизнисменима разговараћу на сваком месту када сматрам да треба обавити важан разговор- рекао је Абазовиц́ и додао да нема комплекс од било кога или било чега, јер, како је казао, брани грађанску Црну Гору.

Реакције на Абазовићеву изјаву не јењавају ни данас и предмет су расправе на друштвеним мрежама.

Међу првима је реаговао игуман манастира Дечани отац Сава Јањић који је приметио да је за сада из Београда једина честитка новом руководству стигла од принца Филипа Карађорђевића.

Подсетимо, на јучерашњој конститутивној седници за председника црногорске Скупштине изабран је  лидер Демократске Црне Горе Алекса Бечић и предат је захтев са 41 потписом посланика за формирање Владе Црне Горе.
 

(Глас јавности/Спутник)

One thought on “Дритан поменуо ОСТРОГ па изазвао лавину коментара на друштвеним мрежама

  1. Čestitke iz Srbije mogu da stignu samo od običnog naroda, jer je tamošnja vlast bastion komunizma i boljševizma, blisko povezana sa dosadašnjom u Crnoj Gori. Većina srbijanskih portala i novina je bacala piljak protiv nove crnogorske vlasti, izmišljajući svašta, a to se neće sigurno zaboraviti, kao i preko njihovih partija u Crnoj Gori, koje oni finansiraju. Crna Gora i Srbija jesu najbliže, ali neka svako vodi računa o svojoj kući. Crna Gora sada ima jedinstvenu priliku da se poslije 75 godina jarma i užasa polagano oslobodi komunizma, a to smeta, zna se kome.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial