Два полицајца повријеђена у пуцњави у Атини

Foto: Pixabay

На бензинској пумпи се догодила оружана пљачка, полиција је брзо стигла на лице мјеста, услиједила је пуцњава у којој је нападач убијен, два полицајца су повријеђена

У Атини је дошло до пуцњаве између полиције и криминалаца, један од нападача је погинуо, два полицајца су повријеђена, рекао је Такис ​​Теодорикакос, министар за заштиту грађана Грчке, који је надлежан за полицију.

Како преноси портал Прото тема, на бензинској пумпи се догодила оружана пљачка, полиција је брзо стигла на лице мјеста, услиједила је пуцњава у којој је нападач убијен, два полицајца су повријеђена.


Према писању портала, непосредно прије пљачке, један мушкарац је убијен у истом подручју. Нјегов аутомобил се сударио са другим аутомобилом и, након вербалног сукоба, убијен је из ватреног оружја. Злочинац је отишао и извршио оружану пљачку бензинске пумпе у близини, гдје га је убила полиција, преноси портал.

„Два полицајца су се суочила са бандитима у (округ) Патисија, са којима је дошло до пуцњаве, један од криминалаца је мртав. Несебично су спасавали грађане, обојица су повријеђена, на срећу лакше“, написао је на Твитеру министар Теодорикакос.

Према његовим ријечима, заједно са шефом полиције посјетио је болницу у коју су одведени полицајци и упознао се са њиховим стањем. „Све ће бити у реду“, написао је Теодорикакос.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest