Ер Монтенегро: Саобраћај нормализован, трећи авион поново оперативан

Ер Монтенегро је, како кажу, све своје расположиве капацитете усмјерио на организовање и реализацију саобраћаја, са циљем да путници дођу до жељене дестинације у најприближније вријеме планираном, поштујући прије свега безбједност и сигурност путника

Трећи авион Ер Монтенегра, Аирбус А320 поново је оперативан и саобраћај ће од данас бити нормализован, саопштено је из националне авио-компаније.

– Због техничке неисправности авиона изнајмљеног од хрватске компаније Траде Аир, претходна четири дана дошло је до промјена у плану саобраћаја, као и кашњења појединих летова – поручују из Ер Монтенегра.

Ер Монтенегро је, како кажу, све своје расположиве капацитете усмјерио на организовање и реализацију саобраћаја, са циљем да путници дођу до жељене дестинације у најприближније вријеме планираном, поштујући прије свега безбједност и сигурност путника.

“Брза реакција тима националне авио-компаније је за одређен број летова нашла и алтернативна рјешења у виду превоза до другог аеродорома или превоз другом авио-компаниом, док је значајан број летова организован по плану и без кашњења”, поручују из Ер Монтенегра.

Кажу да су такве и сличне ситуације уобичајене у авијацији.

– Свједоци смо да је, нарочито током ове године, велики број авио-компанија отказао на хиљаде летова широм Европе. Ер Монтенегро је ипак учинио све да се летови реализују, имајући у виду да свако помјерање лета може утицати на планове путника, у чему је имао и велику подршку партнера и оперативних служби. Захваљујемо се свим путницима на разумијевању и кооперативности, а кроз континуиране активности у наредном периоду ћемо настојати да додатно унаприједимо систем подршке – поручују из компаније.

Извор: ртцг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest