(ВИДЕО) Млади ПЗП-а Беране – Директор Гимназије „Панто Малишић“ да дода путоказ ка Универзитету у Београду

Мрежа младих ПЗП-а Беране уручила је данас директору Гимназије „Панто Малишић“ путоказ ка Универзитету у Београду, који ће, надају се они наћи своје мјесто међу путоказима који воде до свјетски познатих „храмова знања“.

Грађани Берана сигурно сте примијетили путоказе познатих европских и свјетских Универзитета постављених испред гимназије Панто Малишић. Мрежа младих ПЗП ОО Беране жели да укаже на, надамо се, ненамјеран пропуст, а тиче се поменутих путоказа. Наиме, сматрамо да је међу њима своје мјесто заслужио Универзитет у Београду који је ишколовао бројне генерације беранских студената, а многи од њих, касније, су на сјајан начин презентовали наш град по цијелом свијету и пронијели славу беранске гимназије својим знањем и звањима.

Да не буде само да указујемо на грешку, ми желимо и да је исправимо тако што смо ми из мреже младих Покрета за Промјене израдили путоказ београдског Универзитета који смо уручили директору школе с надом да ће се поменути путоказ поставити у што краћем року. На овај начин ми желимо да искажемо захвалност Универзитету у Београду гдје су се наши студенти осјећајли као код своје куће. И да подјсетимо све оне заборавне да до Београда има само 377 км.

One thought on “(ВИДЕО) Млади ПЗП-а Беране – Директор Гимназије „Панто Малишић“ да дода путоказ ка Универзитету у Београду

  1. Ima li putokaza za Donju Goricu. Gdje je li je sadašnji direktor završio fakultet. Možda da pita bivšeg Srbina a sada profesora crnogorskog jezika Da li da stavi još neki univerzitet iz Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest