Google има лијепе вести за кориснике Windows-a 7

Вријеме читања < 1 минут

Иако је у овом тренутку главна тема Windows 11, постоје и даље они који још увијек користе сада већ застарели windows 7.

За неке рачунаре, који су остали на windows 7, отежано је пребацивање на новије верзије Мicrosoft-ovog оперативног система.

Различити су разлози за то. На примјер, бројна предузећа користе велики број windows 7 лиценци и теже им је да пређу на новију верзију платформе због великих трошкова.

Поред тога, надоградња са windowsa 7 на windows 10 (и посебно windows 11) захтева и надоградњу хардвера, што додатно повећава трошкове. То је и један од разлога због којих многи још увијек користе windows 7.

Google је, према плановима, требало да престане са подршком за windows 7 на chome у јануару следеће године. Међутим, компанија је објавила обавјештење у којем открива да се chome подршка за windows7 продужава бар до 15. јануара 2023. године.

Chome је тренутно највећи и најпопуларнији претраживач, а google је истакао да је одлучио да корисницима windows 7 омогући више времена да пређу на новије верзије windows-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest