GORICA DODIK OTKRILA: „Milorad ima unuka koji je dobio ime po Novaku, SRPSKA OPEN trn u oku mnogima“

Foto: Jutjub printskrin:BanjalukaNET

Ćerka predsjednika Republike Srpske Gorica Dodik na svom Tviter nalogu komentarisala je video koji kruži društvenim mrežama, a u kojem Milorad Dodik prije intervjua za emisiju RTS u razgovoru s voditeljem komentariše organizaciju turnira Srpska open.

– Pustiš tako prve pijetlove da propjevaju, kokoši da se iskokodaču, drekavce da se oglase. Pustiš i čekaš da vidiš ko se prvi i ko se najviše obradovao za nešto što će se na kraju kao po pravilu ispostaviti kao uveličavanje, friziranje, spinovanje ili kako god to hoćete da nazovete.

Ko je zaista želio da čuje ono što je rečeno, shvatio bi da nijedna uvreda prema porodici Đoković upućena nije, nego prema saradnicima koji, kao što i Milorad ima pojedine oko sebe, na račun njihovog prezimena vedre i oblače ostavljajući jako ružan utisak radnicima koji su radili na izvođenju radova za Srpska open.

Da je Srpska open bila trn u oku mnogih, to će se jednoga dana saznati, mi već znamo, tako da smo i očekivali raznorazne spletke. Ali ovo nismo, mada od koga je i malo je! Milorad ima unuka koji je dobio ime po Novaku, mislim da je samo to dovoljan pokazatelj koliko se taj čovjek poštuje i voli, kako on, tako i cijela njegova porodica. Novakov otac je dolazio na naša privatna slavlja, Milorad je išao kod njih, nikada nisam u kući čula nijednu ružnu riječ vezano za bilo koga od njih.

Sve što radite ovom čovjeku ima ko i da vrati, sto puta sam ovđe napisala i sada ću, sve ovo gleda neko odozgo i samo polako poravna se sve to, napisala je Dodikova.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest