Имовина Верице Мараш: Пословни простор и станови од пола милиона евра

Интересантно је да је Мараш добила тај новац упркос томе што је тада имала већ ријешено стамбено питање, односно била је власник два стана

Дугогодишња извршна директорка већински државне компаније “13. Јул Плантаже” Верица Мараш у Црној Гори посједује непокретну имовину вриједну око пола милиона евра.

Према подацима портала ПРЕСС, Марашева посједује пословни апартман од 148 квадрата и гаражу од 12 метара квадратних, вриједности око 300.000 евра, у згради Маxима у близини Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици.

Пословни апарман Верице Мараш, Фоти: ПРЕСС

Ради се о пословном апартману који је Мараш купила на основу Одлуке о додјели стамбених кадровских средстава у компанији “13. Јул Плантаже” из 2010. године у вриједности од 300.000 евра, коју је потписао лично некадашњи предсједник Одбора директора Веселин Вукотић, пословни партнер предсједника државе Мила Ђукановића.

Интересантно је да је Мараш добила тај новац упркос томе што је тада имала већ ријешено стамбено питање, односно била је власник два стана.

Спорна одлука Вукотића, Фото: ПРЕСС

Веселин Вукотић ухапшен је прије неколико дана са групом челника компаније “13. Јул Плантаже” због сумње у злоупотребу положаја у привредном пословању.

Осим пословног апартмана у Подгорици, Мараш у главном граду посједује и стан од 40 квадрата, који је вриједан око 45.000 евра.

Власница је и стана у Будви од 45 метара квадратних, вриједног око 65.000 евра.

Локација стана Марашеве у Будви, фото: ПРЕСС

Непокретну имовину посједује и на Жабљаку, гдје има стан од 49 квадрата, вриједан око 70.000 евра.

Локација стана на Жабљаку, фото: ПРЕСС

У имовинском картону бивше директорице “Плантажа” евидентирано је постојање три аутомобила, од којих је највреднији џип Тигуан, вриједности око 10.000 евра.

ПРЕСС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest