(ВИДЕО)(„Интелектуалац“ Краљ Илир) Богдановић: Попови на Универзитету, мизогинија постала свакодневница а власт ћути


Најгори могући облици мизогиније постали су свакодневица, казао је генерални секретар Демократске партије социјалиста (ДПС) Александар Богдановић коментаришући одлуку о именовању никшићког пароха Николе Маројевића за новог члана Управног одбора Универзитета Црне Горе.

Подсјећамо, Влада је јуче именовала пароха никшићког и шефа издавачке службе Епархије будимљанско-никшићке Николу Маројевића за новог члана Управног одбора Универзитета Црне Горе.

“Премијер и ресорна министарка уводе и попове да управљају Универзитетом. Професори тог Универзитета интелектуалце називају неписменим наказама. Најгори могући облици мизогиније постали су свакодневица”, написао је Богдановић.

Богдановић је поручио да “власт на све то ћути”.

“У овом случају, ћутња значи одобравање”, објавио је Богдановић на Твитер-у.

Богдановић: Попови на Универзитету, мизогинија постала свакодневница а власт ћути


One thought on “(ВИДЕО)(„Интелектуалац“ Краљ Илир) Богдановић: Попови на Универзитету, мизогинија постала свакодневница а власт ћути

  1. Po običaju vrijeđa svještenstvo naše crkve, šta će, komunistićka jajara. Ali i mi moramo biti oprezni i mudri, pored toliko intelektualaca izabrali su svještenika, koji je obrazovan bez sumnje i pametan, tačno kao da neko tako želi i da ruši novu vlast.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest