IRMA NIŠIĆ (SD) Crna Gora od države primjera postala problem međunarodnoj zajednici

Foto: Jutjub printskrin/ Socijaldemokrate CG

Informacija da se o Crnoj Gori raspravlja na sastanku Savjeta za spoljne poslove u Briselu, zajedno sa državama poput Avganistana, Venecuele ili Etiopije, koje su u dubokim krizama od kojih neke čak i u oružanim sukobima, veliki je poraz za našu državu i sve ono što smo postigli do 30. avgusta 2020. godine, ocijenila je direktorica Socijaldemokrata Irma Nišić.

„Ova informacija je istovremeno i najbolji pokazatelj dokle nas je i u kakvo stanje dovela Vlada Dritana Abazovića, pomognuta svojom prethodnicom, Vladom Zdravka Krivokapića. I dok se nelegitimni premijer pretvara da ne čuje poruke naših partnera iz EU, Crna Gora je iz dana u dan sve dalja od članstva, situacija je sve lošija i samo je pitanje dana kada će to i na formalan način biti ozvaničeno. Nakon toga, uslijediće brojne posljedice koje će sigurno osjetiti građanke i građani i koje će bitno uticati na njihov životni standard“, navela je Nišić u izjavi dostavljenoj medijima.

Kako je dodala, „davno smo prestali da vjerujemo da je neznanje ono čime se rukovode Dritan Abazović i njegova Vlada“.

„Svakim danom smo sve sigurniji i više nema sumnje da se radi o ozbiljnoj namjeri i dobro osmišljenom planu da se od Crne Gore napravi država problem i nefunkcionalna država. To im nećemo dozvoliti i zato je neophodno da što prije skratimo mandat parlamentu i završimo jednom za sva vremena sa ovim haosom koji vuče Crnu Goru još dublje na dno“, zaključuje Nišić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest