Истраживање данима кружи интернетом: ДПС никад слабији, уједињена опозиција никад јача!


Истраживање јавног мњења, чији резултати су објављени на интернету прије неколико дана, а које ДПС није демантовао, показују да се та партија налази на најмањем проценту подршке у задње три деценије.

Резултати истраживања, које је, наводно наручио ДПС, објављени су и на Фејсбук страници “Лажна црногорска опозиција”, чији администратори су критички настројени према опозиционим партијама.

По тим резултатима, ДПС има подршку 32 одсто грађана.

“Ово истраживање је спроведено широм Црне Горе, на узорку од преко 1100 људи, крајем маја/почетком јуна, након опуштања рестриктивних мјера везаних за вирус Цовид-19.

ДПС сасвим оправдано никада није обзнанио ове податке, јер судећи по њима, они губе изборе и то са значајном разликом. Узмите у обзир да се ово истраживање спровело прије дешавања у Будви и Улцињу, као и прије хапшења свештеника у Подгорици и Даниловграду и почетка литија…

Бројке саме говоре, једна, па чак и двије опозиционе листе побјеђују Мила Ђукановића и то са поприличном разликом. Надамо се да су опозициони лидери свјесни ове ситуације и да ће се одговорно понашати према задатку који је пред њима, наводи се на поменутој страници.

Ово истраживање је објављено прије неколико дана и нико из ДПС-а га није демантовао. Такође, ни остали политички субјекти ово истраживање нијесу демантовали.

Извор: Борба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest