Још један холивудски глумац у „Јужном ветру“

Вријеме читања 2 минута

Ово су на друштвеним мрежама поново потврдили Биковић и Аврамовић, али сада су открили да ће у другој сезони „Јужној ветра“ глумити и Вилијам Болдвин

Прије неколико дана су глумац Милош Биковић и редитељ Милош Аврамовић објавили да ће се екипи филма придружити Мајкл Медсен. Сада је извјесно да ће у наставку серије играти још један холивудски глумац.

Ово су на друштвеним мрежама поново потврдили Биковић и Аврамовић, али сада су открили да ће у другој сезони „Јужној ветра“ глумити и Вилијам Болдвин.

– Службено! Серија Јужни вјетар – Сезона 2 – написао је Аврамовић у објави на Инстаграму и подијелио фотографију на којој се налазе Мајкл Медсен и Вилијам Болдвин.

Аврамовић је поручио да му је „изузетно драго што ће Вилијам Болдвин и Мајкл Медсен бити дио серије Јужни ветар“.

– Ово је први пут послије много година да тако велике и познате холивудске звијезде учествују у неком српском пројекту. Сарадња с њима је први корак у томе да у будућности буде сасвим нормално да се у нашим серијама и филмовима појављују свјетске звијезде – рекао је Аврамовић за медије.

Аврамовић је навео да ће „они у серији штитити интересе америчке администрације, не само у Србији већ и на Балкану“.

– Планирано је да у Србију дођу на прољеће или почетком љета и све вријеме снимају овдје, највише у Београду. Вилијам и Мајкл су и приватно добри пријатељи, обојица су фантастични и велика ми је част што ће бити дио наше екипе – истакнуо је Аврамовић.

Прича се да ће уз овај двојац у „Јужном ветру“ глумити и Моника Белучи.

ИН4С

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest