Кадровске промјене у Службеном листу: Радосав Глигоровић нови предсједник Управног одбора


Досадашња предсједница Управног одбора Службеног листа Црне Горе, Славица Бајић, разријешена је дужности прије истека времена на које је наименована.

За новог предсједника УО изабран је адвокат из Подгорице Радосав Глигоровић.

Поред Славице Бајић, која је и помоћница секретара Секретаријата за законодавство (руководитељка Сектора за прописе из области политичког система), јучерашњом одлуком Владе Црне Горе без одржавања сједнице дужности су разријешена три члана Управног одбора Службеног листа, такође прије истека мандата.

Разријешени су Гордана Плескоњић, самостална савјетница у Генералном секретаријату Владе, Милорад Ражнатовић, пензионер из Подгорице и Елмедина Луланај, социјална радница у Центру за социјални рад за Главни град Подгорица, општину у оквиру Главног града Голубовци и општину Тузи.

Нови чланови УО Службеног листа Црне Горе биће Лидија Машановић, савјетница у Министарству правде, људских и мањинских права, Горан Бајић, самостални савјетник у Управи локалних јавних прихода Општине Пљевља и Стефан Лакушић, магистар политичких наука.

Основна дјелатност Јавне установе Службени лист ЦГ, у складу са чланом 10 Закона о објављивању прописа и других аката, је објављивање закона, других прописа и аката, која је Законом утврђена као дјелатност од јавног интереса.

Директор и главни и одговорни уредник Службеног листа Црне Горе тренутно је Момчило Вујошевић. Он се на тој функцији налази од 2014. године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *