Калинић: Моја изјава око Косова и Метохије погрешно пренијета, схваћена и протумачена

Вријеме читања < 1 минут

„Нисам имао намјеру да било кога повриједим, било којом својом изјавом и потезом, и ако се то догодило, извињавам се. Морам да нагласим да је за мене Косово и Метохија неизоставни дио Србије и да тако треба да остане заувијек“, рекао је Калинић за Спорт клуб

Жао ми је што је моја изјава око Косова и Метохије погрешно пренијета, схваћена и протумачена. Због свега тога се лоше осјећам и то ме као младог човјека боли, изјавио је кошаркаш Црвене звезде Никола Калинић.

„Нисам имао намјеру да било кога повриједим, било којом својом изјавом и потезом, и ако се то догодило, извињавам се. Морам да нагласим да је за мене Косово и Метохија неизоставни дио Србије и да тако треба да остане заувијек„, изјавио је Калинић за Спорт клуб.

Калинић се овог љета вратио у Црену звезду, а док је носио дрес Фенербахчеа изазвао је велику пажњу јавности изјавом око статуса Косова и Метохије због чега је дошао на удар навијача црвено-бијелих.

„Мислим да је важно да подсјетим јавност да сам са репрезентацијом своје државе Србије освојио сребрну медаљу на Свјетском првенству у Мадриду 2014. године, као и на Олимпијским играма у Рију 2016. године“,рекао је Калинић и додао:

„Освајач сам Евролиге 2017. године у Истанбулу, гдје сам по завршку финалне утакмице ставио на себе заставу своје државе Србије. У прилог свему овоме, одлучо сам да донирам једну своју мјесечну плату цркви намјенски за помоћ српском народу на Космету“ поручио је Калинић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest