Кнежевић демантује „Вијести“: Нисам се видио са мандатаром Кривокапићем

Брутална је лаж и подметачина Друге фамилије која окупљена око концерна Вијести све више личи на Прву фамилију, да сам имао било какав састанак и разговор са Здравком Кривокапићем, а камоли да ми је саопштио да не рачуна на мене у будућој влади, казао је Милан Кнежевић.

Милан Кнежевић

Брутална је лаж и подметачина Друге фамилије која окупљена око концерна Вијести све више личи на Прву фамилију, да сам имао било какав састанак и разговор са Здравком Кривокапићем, а камоли да ми је саопштио да не рачуна на мене у будућој влади, казао је Милан Кнежевић, предсједник Демократске народне партије и један од лидера ДФ-а, реагујући на текст које су објавиле Вијести.

„Са Здравком Кривокапићем се нисам видио дуже од 15 дана, нити сам имао било какве разговоре на ову тему. Ово им је “истина” као и кад су Вијести саопштили да сам под Острогом тражио од митрополита Амфилохија да напусти трон Светог Петра и оде у пензију. Да имају и мрву људске и новинарске етике, након овог мог реаговања, упутили би извињење црногорској јавности, јер мени није потребно од оних које је направио Ацо Ђукановић“, казао је Кнежевић.

ИН4С

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial