Кнежевић: Храповић и Симовић да одиграју егзибициони меч у џак кенебека са грбом Луј Витона

Истакнути чланови НКТ

Црна Гора неће угостити сјетског и српског шампиона Новака Ђоковића. Новак се не „уклапа“ у мјере и правила које је прописао Институт за јавно здравље и Национално координационо тијело за спречавање заразних болести.

Самопроглашена „Прва корона фри“ држава, којој је стратешка економска грана туризам, себи је „обезбиједила“ луксуз да остане без маркетинга да први рекет свијета долази у „прву корона фри државу“. Наши сусједи са друге стране, утркују се кад ће им доћи Новак Ђоковић.

Ђоковић, чији су коријени из Црне Горе, у близини Никшића, казао је да се радовао доласку у Црну Гору, коју доживљава својим домом, али казао да се граница није отворила и он нажалост неће доћи.

Замолили смо једног од лидера ДФ-а и предсједника Демократске народне партије Милана Кнежевића, да кратко прокоментарише овај „подухват“ НКТ, а он је у свом маниру, кратко за наш портал казао:

„“Пошто је Новак Ђоковић због својих јасних националних ставова и подршке одбрани наших светиња онемогућен да уђе у „Фри Карантинегро“, најбоље би било да у организацији НКТ- а Милутин Симовић и Кенан Храповић одиграју један егзибициони меч, а да наградни фонд буде џак кенебека и маски из донација на којима ће бити утиснути грб легендарног Луј Витона“, казао је Кнежевић.

Извор: ИН4С

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest