Кнежевић: Ђукановић ће играти масне фоте у Скупштини, смијенићемо га за 15 дана

Фото: Поглед

Сви посланици парламентарне већине, њих 41, потписали су предлог ДФ-а о разрјешењу предсједника Црне Горе Мила Ђукановића, а писање нашег портала је потврдио и предсједник ДНП-а и један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић на Твитеру.

Он је написао да пошто Мило Ђукановић казао да неће да се игра ринге ринге раја, онда ће се играти масне фоте у Скупштини гдје га чека 41 посланик који ће га смијенити у наредних 15 дана.

„Мило, чисто другарски, да знаш, мени нису дали да у затвор унесем Не љути се човјече“, написао је Кнежевић на Тwиттеру.

Демократски фронт је раније данас припремио предлог за разрјешење Мила Ђукановића са позиције предсједника Црне Горе, због кршења Устава.

У предлогу се истиче да је Ђукановић повриједио члан 95 став пет Устава Црне Горе, јер на разговоре о мандатару за састав Владе није позва све представнике политичких партија заступљених у Скупштини Црне Горе, а што је био дужан да учини.

У Предлогу се такође истиче да је сасвим неуставно Ђукановићево позивање на потписе посланика као услову за предлог мандатара јер таква обавеза по Уставу не постоји.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest