Кнежевић позвао Коњевића: Кажи све што знаш о моме и Мандићевом прислушкивању, изгледа да нас прислушкује Влада коју смо гласали, а не прате Мила и Вељовића!

Један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић позвао је лидера СДП-а Рашка Коњевића да сва сазнања о томе да се он и Андрија Мандић налазе на мјерама тајног надзора због екстремизма подијели на Одбору за безбједност али и надлежним органима.

“Лично немам дилему да се Андрија Мандић и ја налазимо на МТН још од 2015. године, али сам очекивао да ће те мјере бити укинуте након што је изабрана Влада Здравка Кривокапића, а да ће на мјере бити стављени Мило Ђукановић, Веско Вељовић, Зоран Лазовић и многи други за које постоји оправдана сумња. Овако испада да нас прислушкује Влада коју смо предложили и изгласали, вјероватно из разлога да се превише не опустимо и искључиво за наше добро”, рекао је Кнежевић у изјави за БОРБУ.

Ова ситуација, колико год апсурдно изгледала, је једна од најбаналнијих ствари које су се дешавале у Црној Гори минулих година.

“Према закону, нас могу прислушкивати АНБ, Управа полиције и ВОА, али на јасно дефинисани рок, и да након што престану мјере, морају нас обавијестити. Јасно је да наше прислушкивање представља брутално кршење Уставом загарантованих права и слобода, и зато с нестрпљењем чекам сједницу затворену сједницу Одбора за безбједност и одбрану како бих добио информације од Рашка Коњевића ко и даље прислушкује Андрију Мандића и мене”, поручио је Кнежевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest