Knežević: Vučić ipak ne dolazi u Berane 12. jula

Foto: jutjub printskrin/24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić neće doći u Berane 12. jula.

To je na Facebook-u objavio lider Demokratske narodne partije Milan Knežević.

“To što predsjednik Srbije neće doći 12. jula u Crnu Goru, uopšte nije važno, koliko je bitno da Aleksandar Vučić, pored svih drugih krivica, danas bude označen krivim i što je more hladno, i što moja majka ima više rezervi ulja od Direkcije robnih rezervi kojih više nemamo“, napisao je Knežević.

To informacija je potvrđena i portalu RTNK iz više izvora.

Podsjećamo, predsjednik Srbije je, gostujući na TV Prva, 30. juna najavio da će u julu posjetiti srpski narod u Crnoj Gori i obići Berane.

U Crnu Goru pozvao ga je upravo Knežević, u, kako je rekao, svoje, kao i ime predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića i srpskog naroda u našoj zemlji.

“Crna Gora dok se mi budemo pitali, a vjerujem da ćemo se pitati, nikad više neće biti antisrpska država i želim u vašoj emisiji da pozovem predsjednika Vučića u moje ime, kao i ime predsjednika Skupštine Andrije Mandića i svih Srba u Crnoj Gori da nas posjeti u julu. Volim da to bude u Beranama, da posjetimo hram Svetog Simeona Mirotočivog čiju je obnovu Vlada Srbije, tada na čelu sa Aleksandrom Vučićem, dominantno finansirala i učestvovala u njegovoj obnovi i to bi bila jedna jasna poruka naše saradnje i želje da dodatno produbljujemo i razvijamo odnose sa nama najbližom i najbratskom državom, a to je Srbija”, rekao je tada Knežević.

Vučić je kazao da u julu ima mnogo obaveza, ali da će naći vrijeme i da bi možda najbolji termin bio Petrovdan.

“Ali nisam siguran ko će od gostiju biti ovdje u Beogradu na taj dan, ali tokom jula spreman sam i sa najvećom radošću da posjetim Berane i Vasojeviće i da razgovaram sa narodom”, poručio je tada Vučić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest