Комедија “патриЈота”: Патриотско-комитски савез честитао Васкрс СИМПАТИЗЕРИМА и члановима православне вјероисповијести!


Патриотско-комитски савез Црне Горе честитао је Васкрс свим члановима и симпатизерима православне вјероисповјести. Очигледно је да су комите и партнери ДПС-а на недавно одржаним изборима у Никшићу побркале хришћанство са комунизмом, па су православни вјерници постали симпатизери и чланови.

Што се Патриотског савеза тиче, Српска православна црква постала је странка, а не институција којој вјерује већина народа у Црној Гори.

Патриотски савез очигледно брани друге идеале, па сваке недјеље учествују у аутоколонама широм државе, бранећи богатство и имовину бивше власти, а све под плаштом “бриге” за Црну Гору.

Оволико нијесу били активни за вријеме бивше власти, јер им је тада изгледа све било потаман.

Умјесто да се извине због неумјесне честитке и вожње аутомобилима чак и на Васкрс, они и даље шире причу о угрожености Црногораца.

Подсјетимо, недавно су учествовали на изборима у Никшићу, гдје су се прикључили ДПС-у и показали на чијој су страни, иако су при оснивању тврдили да имају жељу да се макар мало поштења врати у политику.

“Када смо се основали, 18.октобра на Чеву, у првим наступима, смо обећали искреност и поштење, јер је тога најмање управо у политици. Водила нас је жеља и потреба да се бар дио тог поштења врати у политику и да грађани Црне Горе, упркос свему ружном, схвате да постоје неки обични људи који су у овај, до зла глибав посао, ушли само и искључиво због домовине Црне Горе”, написали су они, и због “домовине” у Никшићу ушли у коалицију са ДПС-ом.

Борба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *