Корона од врата до врата

Вријеме читања 2 минута

Изборна кампања у јеку епидемије

Дан у Беранама протиче у знаку „пакета помоћи“ Владе Црне Горе и компаније Воли. Наиме, Беране је до сада била једна од ријетких општина која нема ниједног регистрованог становника зараженог Коронавирусом. Становници Берана су мирно прихватили мјере које је Влада увела претходног дана, као и мјере које је Општина у сарадњи са Комуналном службом увела. Грађани прихватају све нове мјере како би на што бољи начин онемогућили евентуално ширење вируса. За то вријеме Влада Црне Горе одбија да „пакете помоћи“ подијеле волонтери са подручја Берана, а које је Општина Беране и Кризни штаб унапријед одредио већ шаље своје волонтере. Сви волонтери долазе из Подгорице, односно подручја које је највише захваћено Корона вирусом. Према томе, узалуд се становништво Берана изолује и покушава да се заштити од овог вируса када Влада Црне Горе иде од врата до врата и дијели пакете помоћи, који служе искључиво као промоција ДПС-у и компаније Воли. Према томе, ако је неко мислио да ће се заштитити  затварањем и изолацијом грдно се вара јер корона стиже од врата до врата.

Сматрамо да грађани Берана у случају појаве вируса кривца могу искључиво тражити у наметнутим волонтерима.

Данас је чак био и одржан састанак у Општини Беране поводом расподјеле помоћи о чему су грађани обавјештени путем фејсбук профила:

Након састанка чак је и сам потпредсједник реаговао на свом фејсбук налогу:

С обзиром да су објаве које смо преузели са фејсбука јавно објављене без заштите приватности, тако их ми и објављујемо у овом чланку.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest