Ковачевића вријеђао фантомски бирач из Никшића који је гласао и на локалним изборима у Мојковцу

Вријеме читања 2 минута

Подсјетимо, на друштвеној мрежи Инстаграм, профил под именом sbrigati_lentamente, а иза којег стоји извјесни Јован Ђуровић, исписао је ужасавајуће поруке мржње према породици Марка Ковачевића

Фото: Фејсбук

Јучерашње скандалозне пријетње и увреде на рачун првог човјека Никшића, Марка Ковачевића, згрозиле су црногорску јавност.

Велики број политичких организација и појединаца оштро су осудиле овај гнусни потез активисте ДПС-а из Никшића.

Подсјетимо, након што је Општина Никшић путем билборда честитала својим суграђанкама 8. март, међународни дан жена, на друштвеним мрежама појавиле су се, ничим изазване, поруке мржње према градоначелнику Марку Ковачевићу.

„Спорни“ садржај са билборда који није по мјери дукљанских фашиста

На друштвеној мрежи Инстаграм, профил под именом sbrigati_lentamente иза којег стоји извјесни Јован Ђуровић, написао је ужасавајуће поруке мржње: „Највећа олош на свијет` нон стоп са провокацијама Шубара сте ти је..м! Мајку ти је…о сви у уста и дијете ти је…о смрдо и сплачино дебела“.

Према нашим сазнањима, „виновник“ овог гнусног дјела је фантомски бирач из Никшића који је, мјесец дана уочи избора, уписан у бирачки списак у Мојковцу, гдје је и гласао на протеклим локалним изборима.

Простим увидом у бирчаки списак, запажамо име овог дукљанског фанатика.

Бирачки списак Мојковац, Фото: Принтскрин

Ковачевић је у свом Фејсбук статусу позвао надлежне државне органе да реагују.

„Директни производ дугогодишње ДПС владавине јесу и овакве појаве када мржња руководи све поступке и када се не преза од тога да се због политичких или каквих других разлика псују моја покојна мајка и моје дијете. Јасно је дакле да непријатељи овог друштва нису људи који имају различито мишљење већ људи који на овакав начин размишљају“, казао је градоначелник Никшића.

FOTO: POGLED.ME

Он је рекао да ће извјесна особа која је овако наступила према мојој породици морати да сноси све правне и друге последице за овакво понашање.

„Баш сам јуче читао текст оца Дарка Ђога у ком је рекао да се готово по правилу на самом почетку поста десе нека посебна искушења. Ово заиста јесте велико искушење али оно служи да покаже одређене цивилизацијске и сваке друге разлике које међу нама постоје. Надам се да ће удружења за заштиту жена и дјеце наћи за сходно да на ово реагују и да ће дјеловати у правцу превенције оваквих понашања“, наводи Ковачевић.

IN4S

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest