Кривокапић: Црна Гора до сада није имала бољу и компетентнију Владу

Вријеме читања 2 минута

Премијер Здравко Кривокапић казао је да Црна Гора до сада није имала бољу, компетентнију и Владу са више знања и умијећа него што је тренутна.

Он је у интервјуу за ТВ Никшић казао да је и ова Влада сада мањинска и пита зашто би та нова мањинска била боља од постојеће.

FOTO: POGLED.ME

„Зато што јој стално лијепе етикете и проглашавају је, из свог угла, на начин да ми нијесмо показали умијеће, знање и вјештине. Ја вам тврдим, а то ће историја да покаже, да боље, компетентније и Владе са више знања и умијећа нијесмо до сада имали Владу. Ако неко може да издигне ниво компетенције, знања и умијећа, онда нека покуша тако, али не да би политичким апетитима обезбиједио фотеље које су већ унапријед пројектоване. Да ли је та мањинска, са ДПС-ом, или мањинска са позицијом, најмање је важно. То је онда борба за фотеље. Ако Црну Гору у овом тренутку демократске транзиције више брину фотеље од конкретизације коју ће опсјетити сваки грађанин, свакоме срећно“, рекао је Кривокапић.

Он каже да је прича о мањинској влади коју би подржао ДПС повратак на старо.

„Оно што је карактеристика тога старог је исказано врло једноставно у сваком извјештају Европске комисије, то је политичка корупција, која није заживјела, а оно што грађани очекују то је епилог. То значи да је неко требало да одговара за то што се десило. Те бројне политичке корупције трају од 1977. године и перманентно се дешавају до 30. августа“, рекао је Кривокапић.

Он је казао и да опозиција жели да направи политички маркетинг.

„При чему ће да, као што стално ради са појединим дијелом позиције, да оцрни ову Владу, овога премијера јер је то политички маркетинг, припреме за сљедеће изборе који се дешавају вјероватно у Подгорици. Ја то тако доживљавам. Ја не могу да схватим да послије годину дана може да се појави „прелетач“ типа Драга Ђуровића, Џаковића, Пајовића и да не набрајам све људе“, поручио је Кривокапић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest