Кривокапић потврдио да је и даље спреман да држи кесу Дпс-у

„Последњих дана црногорска јавност оптерећена је натјецањем између бивших и садашњих политичких конкубина ДПС-а. Трка у додворавању диктатору, кроз подле нападе на Српску Православну Цркву између СДП-а који је ван власти и СД-а који је у власти добија трагикомичне размјере. Зебња и студ увукла се у редове СД-а када је Ранко Кривокапић синоћ са партијског гласила ДПС-а поручио да је у ствари он најбољи заштитник лика и дјела Мила Ђукановића нудећи се да одмијени Брајовића бас како је он некада њега ражаловао„, саопштио је Милун Зоговић, посланик Демократског фронта.

Он је истакао да никада Црква није „отимала и затирала“ него би Ђукановић, Кривокапић и Брајовић да затру свету Цркву и отму њену имовину. Грађани су препознали сулуде намјере дотрајалог диктатора и његових политичких трабаната.

„Зато је већинска Црна Гора у мирним литијама које организује наша Црква и које су својом величином и достојанством задивиле цијелу планету. Сви они који воле и поштују своју Цркву, а који су подржавали ДПС, СДП и СД треба да се дистанцирају од тих превазиђених ретроградних политика које би да праве партијске цркве. Не може се у исто вријеме бранити Црква од Ђукновића и давати подршка Ђукановићу, Брајовићу и Кривокапићу који би да отму ту исту Цркву коју бранимо од њихове сулуде политике. То је ствар морала, етике и менталне хигијене. Мртва очајничка трка измедју Ивана и Ранка ко ће грђе да удари на светиње. Такмичење у антиправославњу и србофобији под лажном завјесом одбране државе. Одбране од њених грађана. Губитак компаса, поимање државе као феуда који припада њима а не народу. Демонстрација нетрпељивости, непријатељства и мржње према традиционалној Црној Гори и свим њеним вриједностима“, рекао је.

Он је казао да је брутални израз оног најгорег што егзистира јавном животом, сатканог од историјског фалсификата спакованог у сламени шешир, ради ширења лажних вијести. Формално руковоство СДП-а, ако заиста жели нешто добро Црној Гори мора се одрећи баријера и међаша које им је поставио Ранко Кривокапић и које сада слијепо слиједи Иван Брајовић и његов СД. Ако желе да политички преживе.

„Или ће једноставно признати да су и они као и њихов политички отац Кривокапић спремни да до краја држе кесу ДПС-у. Пристајући да дијеле судбину одлазећег режима. Сто је очигледно циљ Кривокапића, ако он није предсједник ни СДП не треба да политички преживи. Ствар избора и политичке еманципације. Битно је да је тим политикама вријеме истекло. Пробудила се Црна Гора и она више не пристаје на лажне компромисе, а прича о одбрани држве од непостојећих непријатеља тотални пассе. Поштено је, да Ђукановић и Кривокапић дијеле исту политичку судбину, ипак је дукљанизација Кривокапићев пројекат. А најновија дешавања и одговор народа најбоља потврда промашености, изопачености и неуспјеха који је на срећу Црне Горе ових дана доживјела издајничка идеологија Секуле Дрљевића“, закључио је Зоговић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest