Кривокапић позвао парламентарну већину на консултације о буџету

FOTO: POGLED.ME

Ивановић, Конатар и Милачић потврдили да ће доћи на консултације, Лекић одбио премијеров позив

FOTO: POGLED.ME

Премијер Здравко Кривокапић позвао је данас представнике парламентарне већине на консултације о предлогу буџета и будућој сарадњи преносе „Вијести“. Појединачни састанци с представницима скупштинске већине заказани су за сјутра у згради Владе.

Посланици Социјалистичке народне партије, Грађанског покрета УРА и Праве Црне Горе, Драган Ивановић, Милош Конатар и Марко Милачић, потврдили су да ће доћи на консултације, док је посланик Демоса Миодраг Лекић одбио премијеров позив.

Кривокапић је прошле седмице, говорећи о предлогу буџета, казао да не може да схвати да постоји посланик „који може гласати против интереса грађана“.

„Оно што се данима може видјети, говори о покушају да се учини да буџет не функционише… Свако прекрајање буџета, у било ком смислу, ремети основни концепт економског размишљања. Буџет је пројектован с минималним дефицитом који је одржив, а то је 3,8 одсто. Све друго ремети тај баланс. Тај који ради то у овом тренутку, не мисли добро грађанину“, поручио је он.

Премијер је, између осталог, рекао и да нема боље намјере за Црну Гору од два Владина програма – „Европа сад“ и „Црна Гора одмах“.

„Ако неко понуди други програм који је бољи од овога, а могуће га је реализовати, сагласан сам с њим“, истакао је Кривокапић.

Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest