Лазовић се „смије у лице“ новој Влади и грађанима: Даје оставку у Ловачком савезу, неће из полиције

Вријеме читања < 1 минут

Лазовић је на питање ЦдМ да ли је то тачно рекао да јесте али да се ради о понуди оставке на мјесто члана УО Ловачког савеза

Зоран Лазовић

Помоћник директора Управе полиције Сектора за борбу против организованог криминала и корупције Зоран Лазовоћ понудио је оставку на мјесто члана Управног одбора Ловачког савеза Црне Горе због обавеза које има у полицији.

Друштвеним мрежама се ширила вијест да ће Лазовић поднијети оставку.

Лазовић је на питање ЦдМ да ли је то тачно рекао да јесте али да се ради о понуди оставке на мјесто члана УО Ловачког савеза.

Лазовић је недавно на заједничкој конференцији за новинаре Специјалног државног тужилаштва и Управе полиције саопштио да не планира да поднесе оставку у полицији.

Не личим на човјека који се предаје без борбе. Оставка је морални чин, али не видим да имам разлог да поднесем оставку”, рекао је он тада.

Демократски фронт захтијева од Владе Црне Горе, односно премијера Здравка Кривокапића и потпредсједника Владе Дритана Абазовића да смијене Лазовића и главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића, јер су како тврде њих двојица “ударне песнице режима Мила Ђукановића”.

In4S

One thought on “Лазовић се „смије у лице“ новој Влади и грађанима: Даје оставку у Ловачком савезу, неће из полиције

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest