Лидерима ДФ-а Андрији Мандићу и Милану Кнежевићу заказано рочиште у Апелационом суду за 23. јун

Заказано рочиште за 23. јун у Апелационом суду лидерима ДФ-а Андрији Мандићу и Милану Кнежевићу само је дио плана режимско правосудно криминалних структура којима се жели најјачи опозициони савез елиминисати, а његови лидери ликвидирати или утамничити, не би ли Мило Ђукановић још једном под плаштом одбране независности намакнуо још једну сумњиву већину на предстојећим изборима.

Треба ли подсјећати да је ОДТ прошле недјеље подигло кривичну пријаву против Андрије Мандића, Милана Кнежевића и Предрага Булатовића за коју је предвиђена казна до пет година затвора, и то због својих говора у Скупштини, у којима су јасно указивали на Владине  дискриминаторске мјере против СПЦ и српског народа у Црној Гори. Или треба још једном позвати УП да се одреди према званичном документу МСП Србије у којем се извјесне државне структуре означавају као логистика за атентат на Милана Кнежевића. Или треба подсјетити на недавне изјаве Мила Ђукановића и Душка Марковића да ће се на све начине обрачунати са противницима антиправославног Закона о слободи вјероисповијести. 

До данашњег дана адвокати одбране у поступку лажног државног удара, нису добили званични документ од предсједника Апелационог суда Мушике Дујовића које вијеће ће одлучивати по њиховим жалбама, нити да ли су у списе предмета уврштене МТН добијене од Вишег јавног тужилаштва Србије у којима Саша Синђелић признаје да је по инструкцијама Миливоја Катнића лагао у свом свједочењу, нити писмо Саше Синђелића упућено Сузани Мугоши у којем јој тражи 125 хиљада евра зато што је лажно свједочио против лидера ДФ-а. Једини нам језик средстава јавног информисања познато да је судија извјестилац  Сека Пилетић којој је Прва банка породице Ђукановић отписала кредит у износу од 60 хиљада евра.

У сваком случају, адвокати одбране ће тражити да се рочишта на Апелационом суду преносе на Јавном сервису како би с новим доказима пред читавом црногорском јавношћу по ко зна који пут разобличили ову вулгарну судску фарсу. ДФ- у је јасно какве криминалне намјере режим има према нашим лидерима, јер је наша подршка у бирачком тијелу таква да заједно са искреним опозиционим структурама побјеђујемо Мила Ђукановића.

Али пошто смо за разлику од њих, ми поштени противници, унапријед их обавјештавамо да ДФ има план за све, и тако ће бити и овог пута.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest