„LOPOV JE ZA NJIH KOMPLIMENT“ Milan Knežević: Milija mi je rupica na bradi Zdravka Krivokapića od Mila Đukanovića

Foto: DF

Predsjednik DNP-a i jedan od lidera DF-a poručio je da nakon što je Andrija Mandić održao opijelo nad političkim vampirom Milom Đukanovićem, on će veoma kratko biti turistički vodič kroz Podgoricu.

„Samo kroz jedan km kvadratni Glavnog grada. 50m odavde u ulici Karađorđevoj, Aco Đukanoviž ima 7 poslovnih prostora, 5 stambenih jedinica, jedan nestambeni objekat i garažu. 150 metara odavde u ulici kralja Nikole na kraju mosta Braće Zaltičanin Aco ima sedmospratnu zgradu sa koje mu puca pogled na čitavu Podgoricu a mislim da mu puca nešto i za Crnu Goru. Posle Blažovog mosta, Aco Đukanović ima zgradu bivšeg republičkog zavoda za urbanizam i planiranje. 750m odavde u bulevaru svetog Petra, ima 25 poslovnih prostora, jedan stan i nekoliko garaža“, kazao je Knežević.

Nema sestre dok je majka ne rodi, kazao je on i dodao da 70 metara odavde, Ana Đukanović ima poslovnih prostor od 157 kvadrata u tribini stadiona pod Goricom.

„500m odavde na Kruševcu, Ana ima stan od 214 kvadrata odmah pored ANB-a. 750 metara odavde na Rimskom trgu, Ana ima 3 stana. Ima naravno i neku malu kućerinu na Veruši, ali sada kada je izgrađen autoput, previše je buke. 700m odavde Milo Đukanović ima ničiju kuću, jedini objekat koji se vidi sa mjeseca u Crnoj Gori, 2000 kvadrata“, kazao je on.

Lopov je dodaje, za njih kompliment a ovo je samo njih 3.

„A u cijeloj Crnoj Gori imaju 280.000 kvadrata zemljišta, 160.000 poslovnih prostora i 190.000 kvadrata stambenih jedinica. Nama se više isplati da mi odemo iz Crne Gore a njih da ostavimo. Nama ostaje samo da na Koniku živimo ispod čerge. Politika Andrije Mandića donosi pomirenje jer će ona poštena sirotinja koja je glasala DPS, sada glasati DF. Glasaće ga i baba Milojka Spajića i majka onog Otovića i svi oni DPS-ovci koji su osjetili šta znači Đukanovićeva vladavina“, kazao je Knežević.

Kad su oni mogli izvući Zdravka Krivokapića iz nekog špajza, valjda će i oni imati dovoljno mudrosti i poštenja, podržati Mandića u drugom krugu.

„Da mi je neko rekao da će Ranko Krivokapić duže ostati u hramu od Zdravka, ne bih mogao da vjerujem. Poručujem mu sad, milija mi je i tvoja rupica na bradi od Mila Đukanovića jer smo mi dobri i pošteni ljudi. Ali je problem što je njima milija i obrva Mila Đukanovića od DF-a“, kazao je Knežević.

Ponovio je da će poslednjim atomom snage podržati onog ko bude protiv Mila Đukanovića ali i očekuju da i oni progovore da će podržati Mandića kad uđu u prvi krug.

„Teško je samo prvi put Jakove. Reci, biće ti lakše. Zato mi svi imamo obavezu da 19. marta kroz pobjedu Andrije Mandića obzebijedimo budućnost Crne Gore. Đukanović u Spužu samo treba da pazi da mu ne ispadne sapun“, jasan je on.

U imena sapuna i sapuna koje će im poslati u Spuž, Knežević poziva čitavu slobodnu Crnu Goru da u ime Svetog Trojstva, svih bitaka sa ovog trga, i svih protesta.

„U ime robija, tužilaštva i sudova, u ime prebijanja, u ime onoga što smo založili da bi pobijedili braneći našu SPC, čuvajući tradiciju i sve ono na čemu je počivala Crna Gora. Ne smijemo izgubiti, živjeli“, zaključio je on.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest