Мандић: Морамо да се боримо за побjеду коју смо заједно са народом остварили 30. августа

Вријеме читања < 1 минут

Имамо свуда посиjане људе бившег режима. Потребна нам jе снага, слога, упорност

Андрија Мандић

“ Српски народ jе знао да долазе тешка времена. Тешка времена су траjала до 30.августа. Водили сте храбру борбу да се не изневjере преци, али и потомци. Радуjе ме што држите до традициjе“, казао је лидер Нове српске демократије Андрија Мандић на Деветом конгресу Социјалистичке народне партије.

„Сjећам се наших првих заjедничких акциjа, борбе, величанствених митинга коjи су преплавили Црну Гору. Велика народна подршка коjа jе преплавила тргове градове, то ниjе случаjно. Народ jе осjетио да нису у питању само обични избори“, нагласио је Мандић.

Сада jе наjважниjе, истакао је он, да сви заједнички  издрже.

„Страх jе да неки коjи предлажу оне промjене могу све да поведу низ странпутицу. Размислите како смо замишљали ту побjеду коjу смо сви заjедно сањали 30.августа. Морамо да се боримо за ту побjеду. Имамо свуда посиjане људе бившег режима. Потребна нам jе снага, слога, упорност. Вjеруjем да ћемо и убудуће имати сарадњу као до сада. Борили смо се како смо знали. Знамо да jе наша борба часна, као и борба СНП jер знамо да таквом борбом можемо да обезбиjедимо бољу будућност Црне Горе“, закључио је Мандић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest