„Mandić ne bježi od bilo kojeg sučeljavanja, dijaloga ili duela“

Foto: Jutjub printskrin/ RTCG - Zvanični kanal

Andrija Mandić, kandidat koalicije Za budućnost Crne Gore, ne bježi od bilo kojeg sučeljavanja, dijaloga ili duela. To je, uostalom, pokazao svih ovih godina, saopšteno je iz štaba ovog predsjedničkog kandidata.

 

„Već smo bili na RTCG, svi kandidati sa svojim idejama, predlozima, ličnostima i javnošću koja je to posmatrala. Demokratski je pružiti priliku i drugim medijima. Sjutra smo, naprimjer, na TV Vijesti. Želimo da čujemo i uvažimo svakog i nema potrebe za ponavljanjem istog“, kažu u saopštenju.

Dodaju da Andrija Mandić i njegov izborni štab samostalno i na osnovu realnih parametara i analiza procjenjuju koje su to emisije na kojima treba učestvovati i kako sve važne medije uvažiti.

„Koncept debate na RTCG je imao dosta manjkavosti. Čak se može konstatovati da neki kandidati imaju svoju štopericu, kao i da se bave dječjim igrama poput nabacivanja pitanja, a onda ulaze u namještene replike i komentare kako bi i tu ugrabili više vremena. Takođe, neki od kandidata su se razgalamili proteklih dana u vezi debate na RTCG, a i poručivali su da imaju nešto vazno da saopšte našem predsjedničkom kandidatu. Andrija Mandić će u petak veče, nakon pobjedničkog skupa u Podgorici, biti učesnik debate na TV Vijesti, tako da će ostali kandidati dobiti priliku da sa njim rasprave mnoga pitanja i riješe sve nedoumice. To im je svakako i šansa da čuju program i ideje koje će Andrija Mandic realizovati nakon pobjede na predsjedničkim izborima“, zaključili su.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest