Медојевић: Абазовић умјесто да хапси власнике Волија, Бемакса и Цијевне комерц, он са њима договара план рада!


Предсједник Покрета за промјене и један од лидера ДФ-а Небојша Медојевић саопштио је да је најмање један нови начелник у АНБ-у, кога је поставио в.д. директор Дејан Вукшић повезан са организованим криминалом и ДПС-ом.

Он је саопштио и да је срамота да се потпредсједник Владе Дритан Абазовић. који је иначе кординатор безбједносног сектора, састаје са Миловим тајкунима и договара економску стратегију.

Медојевић тврди и да је само један кандидат за директора полиције,(прим.аут. Дражен Медојевић) човјек изван система ДПС-а док су сви остали кандидати примали наређења од Мила Ђукановића, Душка Марковића и Веселина Вељовића.

“В.д. директор АНБ-а Дејан Вукшић. што је непојмљиво за ту функцију, даје интервјуе концерну Вијести. Вијести већ од данас доживљавам као билтен АНБ-а, што је врло опасно. Не постоји, да ја знам, на свијету било који шеф тајне полиције да је давао интервјуе медијима. Знам да је најмање један начелник којег је он попставио повезан са организованим криминалом и ДПС-ом.”, казао је Медојевић на прес конференцији.

Он пита у којем својству је данас Дритан Абазовић, који је кординатор безбједносноих слушби, разговарао са великим бројем тајкуна Мила Ђукановића.

“Умјесто да данас тајкуни стоје у реду код тужиоца, да доказују поријекло своје имовине и везе са организованим криминалом, они ћаскају са Дританом Абазовићем. Међу њима је и власник Цијевне комерц Данило Петровић који годинама дугује порез држави, и умјесто да је порцесуиран, он данас са новом Владом разглаба о економији. Абазовићм данас састанчи са власницима Волија, Бемакса, људима који су прогањали своје раднике да морају да гласају ДПС. Ми то не подржавамо.”, поручио је Медојевић.

На питање зашто даје подршку Влади, он је рекао да је дао ријеч да ће подржати Владу која ће смијенити ДПС, али не и сваки њен потез.

“Ова Влада не спроводи политику партија које су побиједиле на изборима нити спроводи њихова обећања. Ово нема везе са оним што је народ тражио 30. августа.”, закључио је Медојевић.

One thought on “Медојевић: Абазовић умјесто да хапси власнике Волија, Бемакса и Цијевне комерц, он са њима договара план рада!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *