Медојевић: ДФ је најмање два пута више заслужан од Демократа за изгласавање Закона о слободи вјероисповјести


Небојша Медојевић
Након што је епископ будимљанско никшићки Јоаникије данас у манастиру Ђурђеви ступови одао признање предсједнику Скупштине Алекси Бечићу јер је имао велику удио у измјенама Закона о слободи вјероисповијести, огласио се један од лидера ДФ-а Небојша Медојевић поручујући да ту нешто није у реду и да “Јоаникије треба да буде владика свих православаца”.

“Ако се ја добро разумијем у математику, ДФ има 21 посланика у Скупштини, а Демократе 10. Значи да је ДФ најмање два пута више заслужан за изгласавање Закона о слободи вјероисповјести. Да не говорим о томе да су посланици ДФ похапшени у претходном сазиву након дискриминаторског Закона 27. децембра 2020. године”, написао је Медојевић на Фејсбук-у.

Он је поручио да су тада су посланици Демократа сједјели кућама и посматрали њихову борбу.

“ДФ не признаје лажну државу Косово. ДФ је против санкција Русији. ДФ је за јединство СПЦ. ДФ је против смјене министра правде Лепосавића”, поручио је Медојевић.

Он је додао да Демократе, с друге стране, признају “лажну државу” Косово, подржавају санкције Русији, не изјашњавају се око јединства СПЦ и подржавају смјену Лепосавића.

“Овдје нешто није у реду! Није поштено. Али, има један горе што све снима камером!”, љутито је поручио Медојевић.

Извор: ЦдМ

One thought on “Медојевић: ДФ је најмање два пута више заслужан од Демократа за изгласавање Закона о слободи вјероисповјести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *