Медојевић: Ђукановић ће као његов идол краљ Никола побјећи из земље са опљачканим благом

Изазивањем ванредних избора покушава да спаси макар мало ауторитета код својих најекстремнијих војника, који не могу да схвате да је Абазовић преварио и слагао и Ђукановића, казао је Медојевић

„Ђукановић је свјестан да ДПС нестаје и есктремизмом покушава да подигне себи цијену код страних ментора и обезбједи имунитет од кривичног гоњења. Спреман је да прода све своје сараднике у криминалу и шверцу“, казао је предсједник Покрета за промјене и један од лидера ДФ-а Небојша Медојевић гостујући на ТВ Хепи.

„Ђукановић је написао опроштајно писмо, свјестан да његова политика екстремизма, језика мржње, ксенофобије и сатанизма има све мању подршку нормалних и умјерених бирача ДПС.  Нико Ђукановића не подржава бесплатно. Чим је престао да плаћа остао је без подршке бирача“, додао је Медојевић.

„Изазивањем ванредних избора покушава да спаси макар мало ауторитета код својих најекстремнијих војника, који не могу да схвате да је Абазовић преварио и слагао и Ђукановића. Зна да је на изборима и коначан политички крај ДПС и њега и спрема алиби да је он био ту, али да су га издали бирачи и “суверенисти” и спрема свој одлазак из земље. Паре су већ вани, брат му је у Швајцарској, сестра у Београду“ истиче лидер ПзП-а.

Као и његов идол краљ Никола побјећиће из земље са опљачканим благом, закључио је Небојша Медојевић.

Извор: Дан

One thought on “Медојевић: Ђукановић ће као његов идол краљ Никола побјећи из земље са опљачканим благом

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest