Mедојевић: Истраге су неопходне и против Кривокапића, Спајића и Милатовића

Foto: Pogled

УРА је криминална шверцерска организација. Дритан је све знао, одобравао и највјероватније има свој тал.

Истраге су неопходне и против Кривокапића, Спајића и Милатовића

Још једном Медо је све у праву. Када сам ја јавно упозоровао, да се шверц цигарета интезивирао за вријеме Владе Кривокапића и Абазовић, и да је истина што су јавно један другог оптуживали за шверц цигарета и дроге, њихови ботови су ме нападали да радим за Мила Ђјукановиђа.

Ево зашто Дритан тражи монопол у безбједносном сектору. Не због међународних обавеза и ЕУ, него због личних интереса и узимања милиона од шверца.

Милошевић ову криминалну дјелатност није могао реализовати без знања и одобрења Дритана Абазовића и очигледно да је УРА постала организована криминална група за шверц цигарета и кокаина, да је Дритан успоставио партнерске односе са дуванским и нарко клановима и да му је кључни циљ био да постане Мило умјесто Мила.

Ако Абазовић не заврши са лисицама због овога, отвориће се и велика сумња у професиојалност и непристрасност Нововића!! Милошевић није могао ово радити без допуштења Абазовића. Главни специјални тужилац би морао проширити истрагу и на Дритана Абазовића који је стотину пута јавно истицао да он стоји иза ових акција зплијене цигарета и да је због тога смијењен.

Само нам није рекао, да његова Управа Царина нелегално заплењује цигарете од ДПС шверцера, да би исте шверцовала УРА!

Очигледно да је Раде Милошевић био Дританов, Зоран Лазовић који је требао да обавља прљаве послове шверца цигарета и коакина у име и за рачун Дритана Абазовица и УРЕ!

Ако Нововић смогне храбрости и отвори истрагу против бившег премијера Кривокапића и бивших министара Спајића и Митровића, брзо ће се показати тачним моје оцјене да је 42. влада била најкорумпиранија влада у модерној историји Црне Горе!

Рачуни за болесни експеримент, дјелова цркве и медијскиг концерна Вијести и формирање владе “експерата” и “апостола” која није утемељена на изборној вољи грађана, пристижу. Парализа политицког система, блокада институција, нелегитимна Влада, политички утицај наркокартела, корупцоја воде земљу у хаос и неред.

Дритан Абазовић и његов специфицни карактер и психолоски профил патолошког лажова и преваранта је дестабилизовао земљу и уводи је у хаос.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest