Медојевић критикује америчке власти: Свето вам је мафијаш, а Ацо и Мило нису

Фото: Поглед

Ви не желите добро мом народу и држави, користите мафију за ваше интересе и разарате наше друштво, поручио је Медојевић

Фото: Поглед

Поводом информације да је Министарство финансија САД увело санкције Светозару Маровић, лидер ПзП-а Небојша Медојевић тврди да су у питању двоструки аршини.

– Свето је мафијаш, а браћа Ђукановић нису. Немојте нам више помагати. Не можемо издржати вашу демокартију. Не брукајте се више. Сваким даном показујете да сте подржавали нарко и дуванску мафију свих ових година. Саучесници сте разарања моје државе и срастања са мафијом. Направили сте Kолумбију ба Јадрану и посијали зло сјеме криминала и корупције- казао је он. 

Америчким властима је такође казао да су непријатељи демократије, правне државе и слободе.

– Ви не желите добро мом народу и држави. Kористите мафију за ваше интересе и разарате наше друштво. Служите интересима глобалне дубоке државе и банкарских фашиста. Надам се да ће слободарски амерички народ брзо скинути окове и изабрати демократског предсједника који неће служити интересима неокомуниста и глобалне дубоке државе. Читав свијет чека ослобађање САД и успостављање новог свјетског поретка заснованог на поштовању суверенитета и независности земаља и воље грађана на слободним демократским изборима- закључио је Медојевић.

Извор: Дан

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest