Медојевић: Пронађено 1,5 тона кокаина, шверцован у истим пакетима банана као у магацину „Волија“!

Фото: Поглед

“Опет кокаин у бананама “Словенца“ Црногорског поријекла, Изета Растодера, иначе доброг пријатеља предсједника ДПС-а“, истакао је Медојевић

Фото: Поглед

Небојша Медојевић предсједник Покрета за промјене и један од челника Демократског фронта казао је да је на Малти, у пошиљци банана пронађена рекордна количина опојне дроге кокаин, и то чак 1,5 тона која је опет пронађена у пошиљци банана словеначке фирме “Дербy” као и у случају заплијене 500 кг кокаина у магацину Волија, за које нико није ухапшен ни саслушан.

„Власник фирме “Дербy” је “краљ банана” Изет Растодер, иначе добар пријатељ Предсједника ДПС-а и Црне Горе Мила Ђукановића. Исти “модус операнди” указује на основану сумњу да се ради о црногорском ДПС нарко картелу, који годинама оперише преко највећих увозника банана у региону. Иста количина, исти увозник, исто паковање, иста земља поријекла, исти Црногорац…превише случајности у послу од 300 мил ЕУР. Очигледно да црногорски ДПС нарко картел није посебно забринут што је Дритон Абази Премијер Владе Црне Горе, већ настављају своје уходане операције шверца кокаина.“, казао је Медојевић.

Медојевић сматра да Ђукановић никако не може да схвати да више нема подршку највећих западних служби за шверц кокаина и цигарета и да они сада желе да се ријеше старих “партнера”.

„Пошиљке падају јер дојучерашњи заштитници Ђукановића достављају информације полицијама и службама у региону. Дошао је крај ДПС нарко картелу. Питање је само времена када ће морати да ухапсе и саме шефове картела и њихове политичке менторе.“, казао је он.

Зато је још чуднија и бесмисленија одлука Дритана и Јоковића да уђу у коалицију са ДПС нарко картелом коме су дани одбројани. Та политичка коалиција може само да одложи хапшења вођа картела и да доведе до унутрашњег тероризма, ликвидација политичара, полицајаца, тужиоца , судија, новинара.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest