Медојевић: Симијановић покушао да ме контактира, његова идеја да црква подржи Владу без ДФ


Медојевић
Предсједник Покрета за промјене и један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић поручио је да се појавио други тајни центар моћи око, како каже, математичара Владимира Божовића (Матица српска у Црној Гори) и Гојка Перовића који злоупотребљавају цркву и увлаче је у прљаве игре неких још моћнијих страних центара моћи.

“Проблем су центри моћи који имају интерес да се истина никад не сазна. Као што је друга фамилија која контролише НВО, медије и најмање једну странку – УРА. А сад се појавио и други тајни центар моћи око матаматичара Божовића и Гојка Перовића који злоупотребљавају Цркву и увлаче је у прљаве игре неких још моћнијих страних центара моћи”, написао је Медојевић на Фејсбук-у.

Како је додао, амерички амбасадор Сам Браинбек задужен за разбијање јединства православног свијета и Цркве и његов оперативац Стеван Симијановић су били екстремно активни у сарадњи са домаћим играчима.

Он сматра да је њихова улога кључна “у превари бирача и грађана који су гласали за ДФ и против ДПС”.

“Стеван Симијановић је покушао да ступи у контакт са мном, али сам ја након провјере о каквом се оперативци и чије службе ради, то одбио. У међувремену Симијановић је имао бројне контакте са лидерима УРЕ, власницима Вијести, Кривокапићем и математицарем Божовићем и Гојком Перовићем. Вјероватно и са другим великидостојницима Цркве”, навео је Медојевић.

Симијановићева је идеја, додаје, да се цркви предложи да подржи Владу без ДФ и прихвати све тековине режима предсједника Мила Ђукановића.

“И ДФ је могао бити послушник Сама Браинбека и Симијановића, али смо одбили да радимо против интереса нашег народа и државе”, поручио је Медојевић.

Извор: ЦдМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *