Медојевић: Скрнављење тробојке у Новом Саду од стране сина Балше Брковића који је активиста Ђиласове партије је типична акција АНТИФЕ

Вријеме читања < 1 минут

Предсједник Покрета за промјене и један од лидера Демократског Фронта, Небојша Медојевић реаговао је на скрнављење тробојке у Новом Саду од стране сина Балше Брковића, Брајана Брковића који је активиста Ђиласове партије.

Медојевић је поручио да су ово типичне акције АНТИФЕ, односно глобалне љевичарске екстремне терористичке организације коју финансира Сорош.

Нагласио је да је одликује урбана герила, омаловажавње нација, религија, држава, традиције, породица, застава, патриотизма, као и да су насиље и сукоби са полицијом и непослушним Владама метод њиховог дјеловања.

“Провоцирање реакција полиције, тужилаштва, судова, како би се радикализовала клима у земљи и инсталирале Владе послушне глобалној дубокој држави. Зато је на Цетињу изабрана мета – православна хришћанска Црква, највећи непријатељ глобалне дубоке државе. За очекивати је више оваквих акција сјутра. Држава, нација, релгија, породица су непожељни и мете напада. Отворите очи. Немојте да вам нијесам на вријеме рекао. Знам шта причам”, закључио је Медојевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest