Медојевић: Тренутно стање је неодрживо, ДФ ће позвати грађане на протесте!

Вријеме читања < 1 минут


Предсједник Покрета за промјене, један од лидера Демократског фронта и доскорашњи посланик у Скупштини Небојша Медојевић казао је за да је тренутно стање неодрживо наводећи да ће његова политичка групација позвати и на протесте.

“Скупштина не ради, Влада нема подршку већине. В.д. је стање у тужилаштву, Судском савјету, Уставном суду, Државној изборној комисији. То је посљедица распада политичког система након експеримента са експертском владом”, рекао је Медојевић који је позвао на протесте.

Према његовим ријечима, власници другосрбијанског таблоида Вијести држе Црну Гору заробљену јер не прихватају да се власт формира на основу изборне воље грађана на изборима.

– Власници другосрбијанског таблоида преко Душка Марковића воде интензивне преговоре са ДПС. Изгледа да долази вријеме да ДФ позове преварене и издане бираче да се поново окупимо на улици и боримо за промјене и правду – закључио је Медојевић.

2 thoughts on “Медојевић: Тренутно стање је неодрживо, ДФ ће позвати грађане на протесте!

  1. Ko j..e gradjane,ne j..u vas s ne da im je stalo do gradjana.Sami ste napravili cirkus od svega.Prvo i prvo Kr8vokapic je trebao odmah maknut na zacelje onog momenta kada je bez znanja ZBCG potpisao sramni dokument sa drugom dvojicom stranih placenika iz URA i DCG !Poslje toga ste dali Becicu fotelju,pa onda pustili lazljivog Siptara u Vladu i sve je daljeislo svojim tokom ,oni rasli a vi postajali sve manji i manji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest