MILO S DRUGE STRANE VREBA! Radunović: Ne dozvolite da vas neka „milojkova baba” skrene sa puta koji smo mi zacrtali

foto: pogled.me

„Došli smo do završnog čina naše kampanje totalnog otpora i borbe za slobodu, pokrenute još 13. jula 2015. godine, koju smo nazvali MI ILI ON“, napisao je šef poslaničkog kluba DF-a Slaven Radunović.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

„Poštovani članovi i simpatizeri Demokratskog fronta, braćo i sestre sa ulica i trgova Crne Gore, sapatnici iz „marica”, sudova, zatvora… vi ste na svojim i leđima vaših porodica iznijeli najveći teret borbe koja je dovela do pobjede na avgustovskim izborima 2020. Vi, naravno. Vi, koji ste uvijek bili tu da se solidarišete sa svima koji su pokazali makar i zeru odlučnosti i hrabrosti da se suprostave režimu. Vi, koje su drugi „oslobodioci“ godinama posmatrali iza navučene zavjese, dok po kiši ili vjetru prkosite najautoritativnijem režimu u Evropi. Posmatrali su vas i javno proglašavali divljom hordom i radikalnim elementima, jer ste ljestvicu hrabrosti postavili na za njih nedostižan nivo. Zato, naravno, razumijem bijes kod vas kad neko bazira kampanju na jednačini DF=DPS.

Ali, ne dozvolite da vas neka „milojkova baba” skrene sa puta koji smo mi zacrtali, utabali, asfaltirali i sad je ostalo da samo neko presječe vrpcu.

Glas za Jakova Milatovića je glas za valorizaciju vaše borbe, vaše žrtve, vašeg nadanja…Glas za Jakova je glas za prolazak kroz cilj putem na kojem ste vi od početka, a na koji su se drugi usput uključivali.

Molim hrabre i odane borce protiv Mila Đukanovića i svega što on simbolizuje, da, bez izuzetka, poslušaju poziv Andrije Mandića, i da pored sve opravdane ljutnje, daju konačni doprinos našoj zajedničkom cilju. Pomislite samo kako biste gledali na one koji bi, u slučaju da je Andrija u drugom krugu, pozivali na bojkot. Svu onu argumentaciju koju biste primijenili da ih ubijedite da glasaju, recite sebi u ogledalu.

Jer, Milo je s druge strane i vreba!

MI ILI ON!“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest