Мило уклања трагове: Вила на Горици продата арапском бизнисмену уочи избора

Препродаја виле је највјероватније покушај да се уклоне трагови који воде до првог човјека Црне Горе.

илустрација

Вила под Горицом која се доводи у везу са Милом Ђукановићем, продата је арапском инвеститору, непосредно пред изборе у Црној Гори, сазнаје Борба.

Тај велелепни објекат се формално водио на Владана Ивановића. Препродаја виле је највјероватније покушај да се уклоне трагови који воде до првог човјека Црне Горе.

Власник Атлас групе Душко Кнежевић изјавио је да је и он у сазнању да је вила продата.

Он је раније оптужио Ђукановића да се кућа поред виле “Горица” гради за њега, али да се води на његовог пријатеља Владана Ивановића.

Кнежевић је рекао да има доста финансијских и трансакцијских доказа за тврдње које је наводио у јавности али да “цијела Црна Гора зна да је то Ђукановићева кућа, али нема храбрости да то каже”.

“Ђукановић ми је понудио да се на мене води кућа која је на Горици, када је требало да се гради, међутим ја сам то одбио и кућа се води на Влада Ивановића-његовог друга. Жао ми је што Влада увлачим у све ово, али то је једна реалност и мислим да би државни органи требало одмах да покрену истрагу и виде како је та кућа финансирана и ко стоји иза те куће формално. Али та кућа, коју је радио архитекта Зоран Петровић са својим сином који ми је исто то потврдио, је кућа Мила Ђукановића… Нек Специјално државно тужилаштво испита архитекте, извођаче радова и видјеће шта се дешава тамо. Имам доказе финансијске природе гдје се виде трагови новца по другим пословима и то ће врло брзо да крене у јавност”, рекао је Кнежевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial