Министарство екологије издало лиценцу Џаковићу: Ревизор грађења иако је власник дијела нелегално саграђене куће

Вријеме читања 2 минута

Стеван Џаковић познат је у Будви због свог преласка на страну Демократске партије социјалиста (ДПС), чиме је на кратко оборена власт у тој јужној општини

Стеван Џаковић

Бивши независни одборник у Скупштини општине Будва Стеван Џаковић пред Нову годину добио је лиценцу ревизора за обављање дјелатности ревизије техничке документације и стручног надзора над грађењем објеката.

Лиценцу му је издало Министарство екологије, просторног планирања и урбанизма, на чијем је челу министар Ратко Митровић, сазнаје портал ПРЕСС.

На основу рјешења, лиценца је издата на неодређени период.

Интересантно је да је Џаковић постао ревизор грађења иако се води као власник дијела двоспратне куће са поткровљем, која је саграђена нелегално у Будви.

То се може видјети и у подацима Управе за катастар и државну имовину, гдје је у листу непокретности 1085 КО Будва евидентиран терет: “Објекат број 2 дограђен без грађевинске дозволе и прекорачење дозволе у основи”.

Терети су евидентирани у априлу и децембру 2020. године.

Стеван Џаковић познат је у Будви због свог преласка на страну Демократске партије социјалиста (ДПС), чиме је на кратко оборена власт у тој јужној општини.

(Пресс.цо.ме)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest