Министарство здравља: Душка Марковића као бившег премијера занимало све, само није здравље грађана Црне Горе.

Вријеме читања 2 минута

Реаговање Министарства здравља поводом срамних изјава бившег премијера Душка Марковића

Реаговање преносимо у цјелости:

Срам Вас и стид било, као што, очигледно, није

То је једино што Министарство здравља Црне Горе може да поручи, с дебелим разлогом, Душку Марковићу који је данас, што год хоће, али је за јавност и за све грађане само “бивши”.

А, само два аргумента навешћемо сад.

Срозали сте и људску и медицинску етику кад сте прошле године грађане Црне Горе, сматрајући их, Вама својствено, својом марвом, објавили списак заражених корона вирусом и позвали људе да се између себе шпијунирају. Све је било против Вас: етика (којом, оправдано сумњамо, не располажете); медицина (за Хипократову заклетву нијесте чули или сте осилили толико да Вам је смјело пасти на памет да колеге ни не питате чиме се у раду руководе); Устав и закони (за које сте сад први пут, са 63 године живота чули).

Друго – извјесно је да је Душка Марковића као бившег премијера занимало све, само није здравље грађана Црне Горе.

Марковић ни ријеч није изустио кад је његов шеф одложио изборе у Тивту у марту 2020. године уз образложење да пријети ширење епидемије када у Црној Гори, по волшебној статистици ДПС-а, има само 14 заражених, а није имао проблем да изађе на парламентарне изборе 30. августа 2020. године када је урађено биједних 375 тестова, од чега је било 63 позитивних грађана и чак пет преминулих људи.

И, онда Душко Марковић данас “соли памет” Црној Гори.

Кад бисмо радили као Ви – никад не бисмо изашли из измаштаног и наштелованог “корона – фрее” статуса, нити би икад престало хапшење људи који су минут након Вашег полицијског сата затечени испред куће.

Ваш резултат у борби против корона вируса је: нула вакцина, нула вакцинисаних и на стотине и стотине хиљада угрожених, прошпијаних и ухапшених и десетине хиљада грађана који нијесу смјели да привире Клиничком центру Црне Горе шест мјесеци током 2020. године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest