Миодраг Влаховић је јако забринут за црногорску дипломатију па позива колеге амбасадоре на непослушност

Маја Вукићевић

Миодраг Влаховић је јако забринут за црногорску дипломатију и то како ћемо се снаћи у дипломатском свијету кад он остане без функције, па позива колеге амбасадоре на непослушност.

И Миодраг као и сви слични њему који кукају ових дана, само бране свој џеп и ништа друго. Влаховић је још 2007. године узео милионски кредит од банке, који није враћао, за тај исти кредит заложио је имовину која је много мање вриједности и на тај начин стекао корист.

Док грађани не смију три дана закаснити са плаћањем рате кредита, бивши министар, сад амбасадор Влаховић, годинама не одговара за ову превару, напротив, само је награђиван функцијама. Зато је сад толико гласан, брани џеп и фотељу.

Фејсбук

One thought on “Миодраг Влаховић је јако забринут за црногорску дипломатију па позива колеге амбасадоре на непослушност

  1. Nabavio je najprije diplomu neke više škole na Kosovu, a onda malo po malo i dogura do ambasadora. Kakva je to zemlja koja ima takve ambasadore. Mi Uloćani dobro znamo ko je on i svi žalimo što nije odje pa da idemo da flingamo drva niz Zeletin i da čuvamo ovce i goveda i da se družimo ko nekad. Pa ni tu nije bio previše dobar, niti je dobro kosio, a nije umio da ni da okleplje kosu nego je sve tupom kosio, te su njegovi galamili na njega. Sve nas je pozaboravio, ali ne gubimo nadu i nadamo e da će se vrnut u Ulotinu , da zajedno čuvamo stoku ko nekad. Miodrage, Mijo, vrni se.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *