„Највећа застава“ завршила на интернет продаји: Исцијепана на једно мјесто, али профи ушивена, ништа се не познаје

Вријеме читања 2 минута

„Само озбиљни купци и искрене патриоте. Дае вјечна!“, стоји у огласу на сајту „Купујем продајем“ уз напомену да је „замена могућа“

Мило и застава; илустрација: ИН4С

Урнебесна иницијатива новокомите Игора Дамјановића о изради заставе Црне горе – димензија 100×50 метара и тежине 700 килограма, мјесецима уназад представља извор забаве и разоноде за црногорску и регионалну јавност.

Поред извјесних турбуленција на овом „пројекту вијека“, који има за циљ да, како су истакли, прекрије Црну Гору, посебну пажњу пробудио је, на почетку, списак дародаваца.

„Највећа застава“, Фото: Бунт

Подсјетимо, међу првима је „одријешила ћесу“ прва дама Монтенегра, Лидија Ђукановић, која је уплатила 500 евра, док су са извјесном дозом скептицизма „шивењу“ заставе приступили посланик ДПС-а др Јевто Ераковић који је стидљиво уплатио, ни мање ни више него 30 евра – чак три пута више од главног актера афере „Коверта“ – интересантног Славољуба Мига Стијеповића. Једна од посљедњих евродонација која је „одјекнула“ тврдим брдима и стравичним кланцима је, свакако, 200 (словима: двије стотине) евра, колико је уложила у „шивење“ заставе ничијих отаца турбо-фолк дива Јадранка Барјактаровић.

Међутим, као што то и обично бива, и ова „идентитетска дукљанска поетика“ доживјела је крај.

На сајту „Купујем продајем“ објављен је оглас у којем је, испод сваке цијене, понуђена иста ова застава за „тричавих“ 16 000 евра.

Принтскрин

„Продајем највећу црногорску заставу на свијет. Мало кориштена, исцијепана на једно мјесто али профи ушивена, ништа се не познаје. Само озбиљни купци и искрене патриоте. Дае вјечна!“, стоји у огласу уз напомену да је „замена могућа“.

Сада су „озбиљни купци“ и „искрене патриоте“ на потезу.

ИН4С

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest